Tagy: problém [stránka 2/2] » Blog » CrazyDog ~ Multi-blog

Články se štítky: „problém“
Co hraje na Discovery? TV program? Smůla!

Chcete vědět co hraje nebo co bude hrát na Discovery? V tom případě máte smůlu a neporadí vám ani TV program. Minimálně měsíc pozoruji, že v televizním programu píšou úplně něco jiného než tam ve skutečnosti hraji. Číst dál »

Je Linux opravdu bezpečný? Ála root bez hesla

Je to sice starší bezpečnostní chyba v Linuxu, ale přesto je stále aktuální a dodnes neopravená. Touto bezpečnostní chybou se může obyčejný uživatel přepnout do administrátorského režimu bez zadáni hesla. Chyba se objevila u Jadra verze 2.6.17 a trvá do dnešní verze 2.6.24. Ve verzi 2.6.20 tato trhlinka byla nějak odkloněna, pravděpodobně nedopatřením a v dalších verzích je chyba zase raritou. Číst dál »

Nejhorší paměťová karta značky Kingston

Nejprodávanější značka paměťových karet je Kingston a přitom je to nejhorší a tudíž i nejlevnější karta. Číst dál »

Proč to šílenství okolo Apple iPhone?

Apple iPhone je poslední dobou hodně diskutovaná věc, ale co lidí láká pro tento skvost? Číst dál »

Černá okna v Ubuntu a jak na ně

Stává se vám v Ubuntu, že při otevřeni více oken či aplikací vám naběhne jen černé okno s rámem? Říkáte, že ano? Tak já vytahují věštící kouli a zkusím hádat, čim to může být. Číst dál »

ø 3.1 (1203 hlasů) | CrazyDog | Ubuntu Linux | 3 komentáře
Diakritika Pidginu u ICQ protokolu

Ubuntu má jako výchozího kecálka multi-protokolový Gaim (nyní již Pidgin). Problém nastává poté co se přihlásíte do sítě ICQ a někdo z kontaktu vám napíše něco s diakritikou a vy dostanete jen nesmyslné znaky. Číst dál »

 
nejoblíbenější články:
novinky na webu:
informace: