Pět nejlepších her pro Windows Mobile » Mobilní telefony » Blog » CrazyDog ~ Multi-blog

Pět nejlepších her pro Windows Mobile

Pá, 24. srpen 2007, 11:38
Pět nejlepších her pro Windows Mobile

Jelikož ve světě Windows Mobile začínám, tak jsem se poohlížel po nějakých kvalitních hrách a podařilo se mi najít pět opravdu kvalitních her se kterýma vás chci také seznámit. Jestli se mýlím a existují lepší hry než jsem vybral já, tak se omlouvám, ale jak jsem psal výše, tak teprve začínám.

Age of Empires: Gold Edition

Age Of Empires: Gold EditionAge Of Empires: Gold Edition

Hra je téměř totožná s počítačovou verzi a pro ty co opravdu nevědí co je hra zač, tak se jedna o strategii, kde bojujete proti nepříteli v době kamenné, kterou modernizujete až do doby železné. Bojovat lze loďstvem, katapulty či jen obyčejnými dělníky. Stavět můžete i (podle národnosti) divy světa, které vám ovšem nesmí být zničeny. Hratelnost je perfektní díky stylusu, kterým přemisťujete objekty a po mapě se pohybuje joystickem. Další tlačítka nejsou potřebné. Hra je dostupná v demoverzi, která je omezená časovým limitem. A plná verze stojí necelých $30, ale stoji to za to.

Worms World Party

Worms Worl PartyWorms Worl Party

Také velmi známá hra, která se hrála před pár lety na stolních počítačích a dostala se i na další herní konzole a ani PDA s Windows Mobile se dočkalo. Jedná se již o 4. verzí této legendární pařby. Hra je taktéž téměř totožná s počítačovou verzi. Grafika a zvuky jsou nadmíru dobré, ale hra byla ochuzená o pár dobrých zbraní jako je například Armageddon. Hru si může zahrát až pět hráčů na jednom přístroji, kteří si bohužel nemůžou změnit názvy svých týmů a jména červíků, ale i tak si užijete spousty srandy.

Call Of Duty 2

Call Of Duty 2Call Of Duty 2

Perfektní válečná hra z druhé světové války, kde najdete 12 úrovní ve třech kampaních. Hru je možné hrát i v MultiPlayeru přes Wi-Fi. Užívat si můžete Amerických, Ruských, Německých a Britských autentických zbraní. Hra je celkem náročná na procesor, tak je doporučuje minimální takt 400MHz a přitom nemusíte mít 3D čip, protože hra lze vykreslit i pomoci procesoru. Jinak hra podporuje čip Intel 2700G a nový GoForce 5500. Hra jde pořídit za $25.

Pocket Heroes

Pocket HeroesPocket Heroes

Kdo by neznal tuhle populární tahovou hru, ale přesto kro tuhle hru nezná, tak se jedna o tahovou strategii ze světa fantasy. Máte za úkol obsazovat hrady a dobýt nepřítele. Bojový systém je udělaný na hex mapě a máte velkou šanci jej ovlivnit volbou strategie. Protože hra je stále ve vývoji, nejsou dostupné všechny funkce, jako ve verzi pro počítač a jsou zde i jiné, zcela nové funkce, které jsou přínosné pro hratelnost hry. Ovládání je super, grafika taky, takže vás hra zabaví na dlouhé hodiny.

K-Rally

K-RallyK-Rally

Jde o závodní hru, kdy autíčka vidíte pohledem shora. Závodí spolu a aby to bylo trochu zábavnější, mohou používat i různé zbraně. Nechybí ani různé vylepšování aut. Spousta herních módů zaručuje zábavu na mnoho týdnů či měsíců. Po startu hry si musíte vytvořit svůj profil, pod kterým budete hrát. Máte možnost si jich vytvořit několik, takže hru můžete bez problémů půjčovat například kamarádům bez obav z toho, že by vám pokazili statistiky. Tím největším tahákem mimo výborné hratelnosti je grafika. Je tvořena kombinací 2D a 3D objektů. Hraní to dává úplně jiný rozměr, než u klasické 2D závodní hry. K-Rally by hravě strčila do kapsy i mnoho her pro počítač či konzole. Mimo třetího rozměru autoři implementovali i velké množství speciálních grafických efektů jako je exploze, stíny, hrátky se světlem či pokročilý částicový systém pro oheň, kouř, vodu a podobně. Optimalizace hry je dotažena na maximum, je velmi plynulá, v nastavení máte možnost si zvolit z mnoha úrovní redukce grafických efektů pro starší pomalejší telefony. Na výběr jsou tři úrovně obtížnosti.

***** ø 3.2 (1427 hlasů) ≈ Návratnost
(Česká Televize mění vz...) « Starší článek | Novější článek » (Jsem budoucí majitel P...)

Štítky: WM, hry, zobrazit všechny štítky
! Našli jste v článku gramatické či pravopisné chyby? Je to z důvodu autorovy nemoci zvané dysgrafie. Tudíž všem děkuji za pochopení a každý článek pokud možno nechávám projít korekturou. !

Zatím 6 komentářů

web - reaguj - #123kralikv Pá, 24. srpen 2007, 14:04
avatar

No čumím, COD2 Pro Windows mobile *10* No aspoň to nebude jak Conter-Strike v Javě :)

Firefox 2.0.0.6 / Windows XP
web - reaguj - #124CrazyDog mužv Pá, 24. srpen 2007, 15:02
avatar

{16} Tjn, taky mě to celkem překvapilo :)

Firefox 2.0.0.6 / Ubuntu Linux
web - reaguj - #125Petrv Pá, 24. srpen 2007, 16:53
avatar

az bude bezny MDA s linuxem, pak to zacne mit smysl *3*

IceWeasel 2.0.0.6 / Debian Linux
web - reaguj - #126CrazyDog mužv Pá, 24. srpen 2007, 19:36
avatar

{21} Některé jsou, ale je to myslím nějaká beta či RC. V říjnu má vyjít Ubuntu Linux pro MDA, PDA i Smartphony jako náhrada Symbianů.

Firefox 2.0.0.6 / Ubuntu Linux
web - reaguj - #131carnerov So, 25. srpen 2007, 01:02
avatar

Linux pro mobily je (např. Qtopia), co ovšem chybí jsou drivery na všechno od displeje po GPS. A silně pochybuji, že to se změní. Ubuntu bude pro dvě zařízení a zbývajících padesát typů mobilních zařízení bude dál bez linuxu :)

Mozilla 5.0 / Linux
reaguj - #137vj007v So, 25. srpen 2007, 19:25
avatar

Myslim ze counter strike pro PDA je katastrofa to nejde vubec hrat..jsem si to nainstalovala tesil jsem jak budu hrat po internetu a ono to neni ani pres sit ale pouze proti botum a to dost divne (engine dooma pro PPC)

Firefox 1.5.0.12 / Windows XP
 
0/2000
Jméno*
Web
Email
Gravatar
avatar
  [f] [:)] [L] [XL] [XXL] | [b] [i] [s] [e] [*] [cite] [code] [kod] [h1] [h2] [abbr] [sup] [sub] |
 
nejoblíbenější články:
novinky na webu:
informace: